مدير مسئول روزنامه کيهان با بيان اينکه نفوذ در حقيقت ورود پنهان براي تخريب است، گفت: نظام سلطه براندازي ما را به عنوان هدف راهبردي پيگيري ميکند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ سيد صادق خرازي و حسين شريعتمداري با حضور در برنامه «نگاهيک» شبکه اول سيما درباره تلاش غرب براي نفوذ سياسي و اقتصادي در کشور با محوريت سخنان مقام معظم رهبري به گفتوگو نشستند.
برپايه اين خبر حسين شريعتمداري مدير مسئول روزنامه کيهان با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب در مورد احتمال نفوذ غرب در ايران پس از توافق هستهاي گفت: من فکر ميکنم بايد جغرافياي خود را بدانيم و نقشه راهي از دشمن داشته باشيم.
به گزارش فارس ، وي تصريح کرد: واقعيت اين است که ما نظامي داريم که بر اسلام ظلمستيز تکيه دارد و در مقابل قدرت سلطه را داريم که تقابلي ماهوي بين اين دو وجود دارد.
مديرمسئول روزنامه کيهان ادامه داد: طبيعي است نظام سلطه براندازي ما را به عنوان هدف استراتژيک خود دنبال کند.
وي با اشاره به تأکيدات رهبر معظم انقلاب در 2 ماه اخير درباره خطر نفوذ دشمن اظهار داشت: نفوذ در حقيقت ورود پنهان براي تخريب است که دو نوع دارد؛ در نوع اول نفوذ براي عمليات تروريستي است که در اين مدل عامل نفوذي تا رسيدن به هدف خود هيچ نشانهاي بروز نميدهد که براي مقابله با اين نوع نفوذ مراکزي مانند سپاه، وزارت اطلاعات و... وجود دارد.
شريعتمداري افزود: نوع دوم نفوذ، نفوذي است که براي تغيير ساختار صورت ميگيرد که اهميت بيشتري دارد؛ در اين نوع نيروي نفوذي پنهان نبوده و داراي ويژگيهايي است و نيروي نفوذي در اين مدل کمکم خود را به هدف نزديک ميکند.
مدير مسئول روزنامه کيهان با اشاره به بيانات رهبر کبير انقلاب اسلامي مبني بر شيوه ورود و نفوذ برخي روحانينماها در ميان جوامع اسلامي گفت: نوع اصلي نفوذ همين نوع است که در اين حالت فردي که کانال نفوذ است خيلي پنهان نمانده و با بصيرت قابل کشف است و من فکر ميکنم که رهبر انقلاب و امام (ره) روي همين مسئله حرف دارند.
وي در پاسخ به سؤالي مبني براينکه گفته ميشود برخي اظهارنظرهاي مقامهاي آمريکايي داراي مصرف داخلي است، تصريح کرد: اين در قدم اول يک نظر است که آيا اظهاراتي که طرف مقابل مطرح ميکند صرفاً براي مصرف داخلي است يا جايگاهي دارد که براي فهميدن اين مسئله بايد به برجام مراجعه کرد.
شريعتمداري با تأکيد بر اقتدار منطقهاي جمهوري اسلامي و اقتدار داخلي آن تصريح کرد:اين اقتدار ما توانست اقتدار حريف را به چالش بکشد و من نيز معتقدم که اين اقتدار ما را به برجام ميرساند اما اين برجام در پي حذف و تضعيف اقتدار ما است.
مدير مسئول روزنامه کيهان با بيان اينکه در نقاط مختلف برجام زمينههاي براي تضعيف اقتدار ما وجود دارد، اضافه کرد: آقاي خرازي ميگويد ديدگاههاي متفاوتي در آمريکا درباره برجام وجود دارد که من نيز آن را تأييد ميکنم ولي وقتي بحث مشترک کنگره و دولتمردان آمريکا را بررسي ميکنيم ميبينيم که همگي يک حرف دارند و آن تضعيف اقتدار ايران است البته گاهي دعواي آنها واقعي است ولي هر دو يک هدف را دنبال ميکنند.
شريعتمداري اظهار داشت: وقتي آقاي کري و خانم شرمن در کنگره حاضر ميشوند توضيحي که به جمهوريخواهان ميدهند اين است که ما به دنبال همان چيزي هستيم که شما آن را دنبال ميکنيد.
مدير مسئول روزنامه کيهان با تأکيد براينکه برجام زمينهاي براي کاهش اقتدار ما است، گفت: وقتي اوباما ميگويد اطمينان داشته باشيد که بعد از 10 سال در نظام ايران تغييراتي رخ خواهد داد بايد به آن حساس بود.
وي با بيان اينکه من نيز وجود جناحي که موافق با توافق هستهاي ايران است وجود دارد را قبول دارم، اظهار داشت: اما سياستگران اصلي با ما درگيري ماهوي دارند و اين جناح که آقاي خرازي از آن اسم برد تأثيرگذار نيست.
شريعتمداري ادامه داد: ما در نظام خود بر اسلام ناب تکيه داريم و اسلامي که ظلمستيز نباشد اسلام نيست و اسلامي که در برابر فقر محرومين و شکمبارگي سلطهگران سکوت کرده و آن را تحمل کند اسلام ناب نيست.
مدير مسئول روزنامه کيهان افزود: مادامي که اين اسلام را در حاکميت داريد که نميخواهد ظلم بپذيرد نظام سلطه نيز در مقابل شما است؛ اينکه برخي ميگويند چون ما برخورد تند با آمريکا کرديم وضعيت به اينجا رسيد سادهانديشانه است.
وي اظهار داشت: فقط 2 حالت وجود دارد که اين منازعه تمام شود؛ اول اينکه ما در حاکميت از نسخه اسلام ناب دست بکشيم و يا به قول امام راحل آمريکا از خر شيطان پايين بيايد.
شريعتمداري ادامه داد: اينکه ميگويم برجام زمينههاي نفوذ دارد به دليل اين است که اين سند اساساً براي تضعيف قدرت و اقتدار جمهوري اسلامي تدارک و تدوين شده اما در ضمن آن نيز زمينههاي نفوذ تعريف شده است.
وي افزود: اينکه چه کسي گفت تحريمها کاغذپاره است را کاري نداريم ولي اولين کسي که تحريمها را کاغذپاره خواند حضرت امام بود و آن هم در زماني که عليه ما قطعنامههاي متعددي را تصويب ميکردند.
مدير مسئول روزنامه کيهان با اشاره به سابقه قطعنامههاي شوراي امنيت عليه ايران گفت: چندين قطعنامه پيش از قطعنامه 2231 عليه ما تصويب شد اما سؤال اين است که آيا قطعنامههاي قبلي عليه ما قانوني بود و آيا قطعنامه غيرقانوني قابل اجرا است که پاسخ اين است که خير؛ و حالا بايد گفت که آيا قطعنامه غيرقانوني و غيرقابل اجرا چيزي جز کاغذپاره است.
شريعتمداري اضافه کرد: بايد گفت که در قطعنامه 2231 قطعنامههاي قبلي لغو نشده بلکه در قطعنامه جديدي تجميع شده است؛ در ماده 37 برجام و بند 11 و 12 قطعنامه 2231 بحث مکانيزم ماشه وجود دارد و آنها هر لحظه که بخواهند به شکل راحتي ميتوانند تحريمها را برگردانند.
وي با بيان اينکه قطعنامه 2231 مشکلاتي دارد که قطعنامههاي قبلي نداشت، افزود: قطعنامه 1929 اواخر خرداد 89 تصويب شد و برخي از نظريهپردازان آمريکايي گفتند که اين قطعنامه براي حمايت از فتنهگران است؛ در آن زمان خبرنگاري از خانم کلينتون پرسيد که اين قطعنامه مردم ايران را مورد هدف قرار ميدهد و خانم کلينتون پاسخ داد که بالاخره مردم بايد به حرکت دربيايند.
شريعتمداري با طرح اين سؤال که بايد پرسيد چه کساني براي افزايش تحريمها از داخل به دشمن توصيه ميکردند، اظهار داشت: اخيراً آقاي لدين نامهاي را فاش کرد که يکسري مدعيان اصلاحات نامهاي را به اوباما نوشته بودند؛ به آقاي خرازي توصيه ميکنم که نوار مکالمه يکي از متهمين فتنه را که به طرف مقابل توصيه ميکند که با ارتباطگيري با وزارت خزانهداري آمريکا راهي براي بيشتر کردن تحريمها پيدا کنند، گوش کنند.
وي ادامه داد: برخلاف گفته آقاي خرازي من معتقدم که ساختار تحريمها باقي مانده و به هم نخورده بلکه برخي از تحريمها برداشته ميشود ولي يکي از آنها مکانيزم ماشه است که هميشه باقي ميماند.
مدير مسئول روزنامه کيهان با بيان اينکه غرب در تهيه برجام زرنگي کرده است، افزود: به مجرد اينکه يکي از اعضا اعتراض کند نزديک به 60 روز طول ميکشد و درخواست او به شوراي امنيت رفته و مراحل خود را طي ميکند.
شريعتمداري در پاسخ به اين سؤال که آيا ميتوانيم جلوي اين مسئله را بگيريم، گفت: ماجرا اين است که توافق وين به عنوان يک معاهده دوجانبه تعريف شده که يک طرف ايران و يک طرف 1+5 به همراه اروپا است و مطابق کنوانسيون 1969 وين معاهده دوجانبه قابليت تفحص ندارد و شما يا بايد بگويد همه آن را قبول داريد يا اينکه همه آن را قبول نکنيد؛ يعني در اينجا دست ما را بستهاند.
وي ادامه داد: ما اگر شکايتي داشته باشيم بايد آن را به يک کمسيون مشترک ببريم که در آن کميسيون 8 عضو از جمله ايران، کشورهاي 1+5 و اتحاديه اروپا هستند؛ يعني کاملاً راه ما را بستهاند.
مدير مسئول روزنامه کيهان با بيان اينکه مشکلات برجام فقط روزنههاي نفوذ آن نيست، اظهار داشت: سؤال اين است که آيا ميتوانيم اعتراض کنيم و جواب اين است که بله ولي وقتي اين حق را نداريم نميتوانيم اين کار را بکنيم و من معتقدم که کنگره آمريکا بايد احمق باشد که اين توافق را رد کند.
شريعتمداري در ادامه با اشاره به ارتباط فتنه با مسئله نفوذ گفت: درباره اين موضوع مستنداتي وجود دارد که ميتوان به آنها پرداخت؛ ما ميتوانيم بگوييم که انفجار بمب هستهاي در ناکازاکي و هيروشيماخلاف قانون و جنايت بود و بگوييم که رد شدن از چراغ قرمز نيز خلاف قانون است ولي قطعاً اين جنايت نيست.
وي ادامه داد: فتنه خط قرمز است و کساني در فتنه دست به وطن فروشي زدند تا جايي که نتانياهو گفت که آنها سرمايههاي ما هستند.
مدير مسئول روزنامه کيهان با اشاره به اظهارات خرازي در رد عملکرد دولتهاي نهم و دهم گفت: دولت نهم و دهم خدماتي داشت و در نقطهاي انحراف پيدا کرد و من معتقدم انحراف دولت قبل دقيقاً از همانجايي شروع شد که فلش حرکت خود را به سمت مسير حرکت اصلاحطلبان برد؛ سؤال اين است که اصلاحطلبان با دولت قبل در زمينه فرهنگي و اقتصادي و اجتماعي چه تفاوتي داشتند.
شريعتمداري در بخش ديگري از اظهارات خود درباره موضوع انقلابيگري در جامعه ايران اظهار داشت: يکي از جامعهشناسان معروف که زياد هم به انقلاب اسلامي خوب نيست اين مطلب را ميگويد که من تجربياتم اين است که تمامي دکترينهاي حکومتي در گذر زمان از بين رفتهاند جز تفکر امام خميني.
وي اضافه کرد: مردم ما با مردم دوران مشروطه فرق دارند و امام ميفرمايد که من با جرأت ميگويم که مردم ما از مردم صدر اسلام برترند.
مدير مسئول روزنامه کيهان با اشاره به نقش خواص در جامعه گفت: فرق خواص اين دوره و خواص صدر اسلام اين است که در صدر اسلام تعداد خواص آلوده به نسبت جمعيت بيشتر بود ولي هماکنون اين مسئله بسيار کم است و در آن دوره اگر يکي از خواص ميلغزيد جماعت زيادي را به همراه خود منحرف ميکرد اما هماکنون نگاه مردم به دهان خواص نيست و اگر يک خواصي بلغزد خودش سقوط ميکند.
شريعتمداري در ادامه با اشاره به اظهارات خرازي مبني بر عدم تفسير به رأي بيانات رهبر انقلاب تصريح کرد: من اين مسئله را قبول دارم ولي زماني است که شما به نظرات صريح رهبر انقلاب استناد ميکنيد که اين کار درست است.
وي با بيان اينکه راههاي نفوذ زياد است اما به اين معنا نيست که همه اجرا شده است، اظهار داشت: اصليترين خط نفوذ به دو نقطه تصميمسازي و تصميمگيري است؛ مرکز تصميمسازي جايي است که مشاوران تصميم را توليد ميکنند و مرکز تصميمگيري مرکز اجرايي کردن آن است.
مدير مسئول روزنامه کيهان با بيان اينکه دشمن ميتواند عوامل خود را در مراکز مشابه نفوذ دهد، افزود: همين آلان يک فرد در کانونهاي تصميمساز حضور دارد که به صراحت ميگويد ما با جامعهاي طرف هستيم که به اسلام اعتقاد دارد پس بنابراين براي حضور در مراکز تأثيرگذار نبايد هويت واقعي خود را افشا کنيم.
شريعتمداري اضافه کرد: فرد ديگري نيز وجود دارد که در فتنه حضور داشته و به پاريس رفته است و در آنجا بدترين توهينها را به امام و انقلاب ميکند ولي بعد از مدتي برميگردد و با برخي مسئولين عکس يادگاري ميگيرد.
وي ادامه داد: عطاءالله مهاجراني، آقاي رمضانپور معاون فرهنگي وزارت ارشاد در زمان آقاي مسجد جامعي از جمله همين افراد هستند؛ اينها هماکنون فرارياند و زماني که در اينجا مسئول بودهاند کارهايي را ميکردهاند.
مدير مسئول روزنامه کيهان درباره راههاي شناخت افراد نفوذي دشمن گفت: رهبر انقلاب ميفرمايند دشمن نظرات خود را به دهها زبان بيان ميکند و شما بايد ببينيد خط دشمن را چه کسي دنبال ميکند.
شريعتمداري افزود: يکي از راههاي نفوذ رسانهها هستند که معمولاً ستاد پشتيباني نفوذند و يک راه ديگر نيز زدن خاکريزها است که يک نمونه زدن شوراي نگهبان، سپاه، بسيج و نيروهاي انقلابي است و همچنين افراطي خطاب کردن نيروهاي انقلابي در همين راستا تعريف ميشود.
وي تصريح کرد: شما بايد ببينيد که در همه نقاط سرنوشتساز و حساس همين نيروهاي انقلابي کف خيابان وارد شدهاند وگرنه بقيه افراد که تابستان به هاوايي رفته و زمستان براي اسکي به سوئيس ميروند.
مدير مسئول روزنامه کيهان افزود: به آن مسئول که اين حرف را ميزند و نيروهاي انقلابي را افراطي خطاب ميکند بايد گفت که اگر اين نيروهاي انقلابي نبودند دشمنان شماها را خورده بودند.
شريعتمداري ادامه داد: اوايل انقلاب برخي پرچمي را بلند کرده بودند به عنوان مبارزه با ارتجاع و زماني که از آنها ميپرسيديم ارتجاع چيست ميفهميدم که منظور آنها اسلام است و نماد مرتجع را نيز آقاي خامنهاي و آقاي هاشمي آن زمان معرفي ميکردند.
وي در واکنش به مقايسه صورت گرفته از سوي خرازي درباره کشور ژاپن و پيشرفتهاي صورت گرفته در آن گفت: ژاپن پيشرفت خود را مديون کار و تلاش خود است نه رابطه با آمريکا؛ آمريکاييها دست از سر همين ژاپن هم برنداشتهاند و همين ديروز در مجلس خود تصويب کردند که ژاپن حق دخالت نظامي خارجي را دارد يعني ژاپن ميتواند حافظ منافع آمريکا در درياي چين باشد.
مدير مسئول روزنامه کيهان يکي ديگر از راههاي نفوذ دشمن را شکار ميانجي خواند و افزود: ميانجي بايد دو ويژگي داشته باشد يکي آنکه در دورهاي مسئول باشد تا بتواند با مردم ارتباط بگيرد.
شريعتمداري اظهار داشت: فرد وقتي با خط اصلي نظام فاصله گرفت دشمن او را شکار ميکند و ميانجي کمکم حرفهاي ضدنظام ميزند؛ زماني که شما خط دشمن و نقشه راه خود را داشته باشيد ميتوانيد اين فاصلهها را ببينيد.
وي گفت: يکي از رههاي ديگر نفوذ فرزندان مسئولان هستند و افرادي نظير آيتالله مرحوم مشکيني، آيتالله مرحوم خزعلي و مرحوم محمدي گيلاني در اين موقعيت قرار داشتند و ميبينيد که وقتي دشمن از شکار آنها نااميد شد فرزندان آنها را شکار کردند.
مدير مسئول روزنامه کيهان در پاسخ به اظهارات خرازي درباره رئوس فتنه گفت: من هم قبول دارم که رهبران فتنه مثلث آمريکا، انگليس و اسرائيل بودند که در خارج هستند ولي آنها عواملي نيز در داخل دارند.
شريعتمداري افزود: امام ميفرمايند ملاک حال فعلي افراد است؛ در اينجا يک روايت تاريخي وجود دارد؛ زماني که هاني را به داخل دارالخلافه بردند قوم او دارالخلافه را محاصره کردند ولي پس از مدتي از او دست کشيدند چون شخصي به نام شريح قاضي شهادت داد که هاني در آسايش است و حرف او قبول شد چون تابلوي بالاي سر او قرار داشت که وي را قاضي حضرت علي (ع) معرفي ميکرد ولي مردم متوجه نشدند که او ديگر قاضي علي (ع) و يا نخستوزير امام نيست.